Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes.

LOCUTOR


Valeria Finch

Valeria Finch Mansilla provinent de Rosario, Argentina, va instal·lar-se a viure a l’Aldea l’any 2003, i des del 2006 va començar a formar part de l’equip de radio d’Antena Aldaia.
Els seus principis van començar amb el programa de hip hop anomenat Trackdown i continuant amb el DisKopolis. Al cap d’un any de portar el Trackdown, va convertint-se en presentadora i directora única d’aquest programa, que va convertir en la única llista oficial de R&B del billboard americà a les terres de l’Ebre. Actualment continua sent-ho, a més, de formar part de l’equip de radio formula amb Seto Gallego, Jordi Curto,Juanjo Obrados i Ricard Bertomeu que presenten els Diskopolis, i també de ser la cap de programació de la ràdio.
Actualment és una de les veus més actives del panorama radiofònic de les terres de l’Ebre, amb un dels programes més veterans de la ràdio i un dels líders en descarregues des de la Radio a la Carta. La seva veu inconfundible ens deleita cada dia des de la ràdio més activa de les terres de l’Ebre, des d’Antena Aldaia al 107.0 de la FM.
Tornar